Over ons

Venturehacking gaat over slimmer en sneller ondernemen.

In deze tijd van economische tegenwind zien wij kansen. Kansen om de mouwen op te stropen, kansen om markten op te schudden, kansen om zaken te slimmer te organiseren. Kortom, kansen voor ondernemerschap.

In ons dagelijks leven helpen wij ondernemers met hun doorgroei van hun onderneming. Vaak zien wij dat met een paar kleine aanpassingen het groeipotentieel van ondernemingen erg kan toenemen terwijl de stress bij de ondernemer afneemt. Bij venturehacking.nl delen we deze inzichten met als doel om anderen te helpen hun toko snel en slim op te zetten.

Daarnaast is het een mooi platform om elkaars ervaringen te bundelen en om van elkaar te leren. Zo helpen wij elkaar en de BV Nederland / Europa vooruit. 

Het blog staat open voor andere ondernemende auteurs. Heb je een tip om sneller en slimmer te ondernemen dan kan je die hier delen. Wil je zelf meeschrijven of een start-up avontuur delen? Doe dan mee!

Naast wekelijkse inspiratie voor ondernemers via de site, biedt Venturehacking ook  workshops, lezingen en start-up sessies aan over onderwerpen gerelateerd aan sneller en slimmer ondernemen.

De volgende typen hack’s komen op de site aan bod:

  • verdienmodellen
  • snel opstarten
  • besparingstips (bijv. goedkoop een chique oldtimer van de zaak?)
  • automatiseringstools (hetzelfde werk in veel minder tijd voor minder geld)
  • methodieken (bijv. de lean start-up methodiek of de ondernemersroute van Michiel Muller)
  • mindperformance (bijv. Hoe houd ik discipline om te blijven bouwen aan mijn bedrijf?)