Auteurs

VentureHacking is altijd op zoek naar nieuwe hacks, deze ondernemerstips kan je hier delen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar ondernemers of experts die graag hun ervaringen en venturehacks op een meer regelmatige manier delen. Ben je zo’n iemand? Doe met ons mee om Nederland voort te stuwen in de vaart der volkeren.

Job ten Bosch - Designing and Developing ventures that make a Difference!

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij heeft een achtergrond in ondernemerschap, innovatie management en bedrijfswaarderingen. Kortom, Job weet hoe je moet vernieuwen, creëren en het te gelde maken.

Job raakte betrokken met het naar de markt brengen van schone technologieën tijdens de introductie van nieuwe brandstoffen en voertuigtechnologieën en heeft sindsdien gezworen om geweldige technologieën naar de markt te brengen. Dat is de reden dat hij samen met anderen de CleanTech Business Club heeft opgericht om bedrijven met duurzame technologie te versnellen in hun groei.

Als CoEntrepreneur was hij betrokken bij de groei van het overtuigbureau Debatrix. Samen met Lars Duursma, Take Ligteringen en de lezers van nrc.next schreef hij een boek over overtuigen getiteld “Ik Krijg Altijd Gelijk”. Hij deed onderzoek naar de groeifactoren van (duurzame) technologie bedrijven en is bezig met een boek over dat onderwerp.