Adverteren

Venturehacking.nl biedt verschillende mogelijkheden aan adverteerders om ondernemers te bereiken. Voor advertentiemogelijkheden en tarieven kunt u contact opnemen met ons via  adverteren @ venturehacking.nl

venturehacking.nl

Venturehacking.nl is een jong platform dat zich richt op het slimmer en sneller ondernemen. Venturehacking biedt ondernemers methoden en technieken waarmee een onderneming snel kan worden opgestart en hoe deze op een slimme manier geld kan verdienen. Denk hierbij aan tips over bepaalde diensten waarmee je goedkoop je website opzet, je marketing op gang krijgt of aan businessmodellen waarmee je snel kan opschalen.

Venturehacking volgt daarmee methodologieën zoals ”lean startup” en de leer van verschillende serial entrepreneurs die Nederland in toenemende mate heeft. Het is ons doel om Nederland een impuls te geven voor innovatief ondernemerschap.

De naam venturehacking is een afgeleide van de succesvolle stroming ‘lifehacking’ die gaat over de kunst van het slimmer en efficiënter leven. Hierover wordt reeds jaren op lifehacking.nl geschreven (aanrader).

WAT ZOEKEN BEZOEKERS OP VENTUREHACKING.NL?

Het meest worden de tips, links en deals gewaardeerd waarmee (startende) ondernemers relatief goedkoop bepaalde problemen kunnen oplossen. De simpele kleine tips die het ondernemen makkelijker maken.

Interesse?

Neem voor advertentiemogelijkheden en tarieven contact op via adverteren @ venturehacking.nl