App tools Verdienmodellen — 24 april 2013
Een simpelere manier om geld te verdienen aan apps

Geld verdienen aan app’s wordt steeds complexer. Gelukkig zijn er dan weer ondernemers die daar weer wat aan doen, zo bijvoorbeeld Inner-active.

Geld verdienen aan app’s

De tijd dat mensen een smak geld neerleggen voor één app lijkt een beetje te verdwijnen. Het ‘freemium’ model wordt steeds vaker genoemd als ‘the way to go’. Logisch, want iedereen wil het liefste eerst even gratis testen en als ontwikkelaar is het leuker om veel users te hebben en deze later juist meer dan één keer laten betalen voor allerlei leuke extraatjes in je app.

Het probleem is alleen… hoe regel je dat allemaal? De complexiteit van alle advertentiemarkten en typen upsells via in-app purchases neemt in hoog tempo toe. Dan is het handig als je gewoon met één platform kan werken. Inner-active claimt dat dus te zijn.

Hier de wat hippe corporate video over wat deze club doet:

Hier de Engelse (maar betere) uitleg:

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.