Gratis webshop met Tictail

Een gratis webshop, met alles erop en eraan. Echt iets voor ons venturehackers!

Tictail ontdekte ik toen ze 1,6 miljoen dollar hadden opgehaald om Groot Brittanië te bestormen. Na Scandinavië en Duitsland nemen deze webvikingen het ruime sop. Na aardige artikelen van over deze club waarin ze werden vergeleken met de ease-of-use als een blogservice moest ik er even naar kijken.

Tictail is gratis – daar houden wij van- en ontworpen om zelfstandige merken en boetiekjes een onlineshop te geven en ze te helpen om sales te genereren met ze min mogelijke technische hassle. met simpele templates kan je als retailer je eigen layout kiezen, producten toevoegen en jezelf verbinden met Facebook. Niet onbelangrijk is er de mogelijkheid om rekening te houden met lokale BTW tarieven en munteenheden. Echt razendsnel.

Een duwtje in de rug om je online shop te realiseren

Wat ik zo leuk vind aan Tictail is dat ze echt de psyche van de ondernemer lijken te kennen. Met hun ‘To-do’ feed houden ze je scherp en houden we de vaart erin. Ze hebben een persoonlijke/automatische(???)  marketing en sales assistent die dagelijkse taken voor je genereert om je klantenrelatie goed te houden en te verbeteren. Dit is inclusief social media advies, herinneringen voor orders die eruit moeten, zoekmachine optimalisatie en CRM support . (Hey! It’s putting me out of a job!! ;-)  )

Sinds kort hebben ze zelfs een geautomatiseerde mailingdienst erin. Echt een one-stop-shop voor de venturehacker die misschien een kck-ass technisch product heeft en liever tijd besteed aan zijn product te ontwikkelen en het praten met klanten dan aan het bouwen van websites en interfaces.

This is Tictail from Tictail AB on Vimeo.

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.