Business tools Versimpelen — 17 februari 2013
Gratis recruitment management tool voor MKB Ondernemers

Wie tegenwoordig een vacature uitzet ontvangt een tsunami aan sollicitaties. Voor de startende ondernemer of een groeiende MKB-er kan het een enorme uitdaging zijn om door al die sollicitaties te spitten.

Je moet de CV’s en brieven screenen, afwijsmailtjes terugsturen, gesprekken voeren, etc, etc. Het werk wordt helemaal complex wanneer er meerdere betrokkenen zijn in het hele proces.

Daarnaast kom je tegenwoordig zoveel talent tegen terwijl er vaak op dat moment maar één functie te vergeven is. Hoe zorg je dat je de afvallers in de smiezen houdt voor een andere functie?

Grotere bedrijven hebben recruitment software om dit proces netjes en effectief af te handelen. Zulke tools schelen je enorm veel tijd en helpen je beter de juiste kandidaat te vinden. Dit soort tools zijn echter duur.

Nu is er recent een leuke recruitment management tool die gratis is en ook nog eens slim in gebruik.  Bekijk onderstaand het filmpje (dat ook nog eens is ingesproken door Roel van Velsen)

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.