Marketing tools Versimpelen — 10 oktober 2012
Tool voor het mobiel maken van je website

Het aantal bezoekers die via mobieltjes op je site terecht komen stijgt nog steeds sterk en zal alleen maar toenemen. Hoe zorg je ervoor dat je site er een beetje OK uitziet op mobiel zonder direct stevige euro’s voor een ontwikkelaar neer te tellen? Daar is nu een tool voor. 

bMobilized, maakt het wel erg makkelijk. Type de naam in van je website. Klik op “mobilize!” en presto! Je hebt je eigen mobiele versie van je website. Een versie die ook nog eens werkt op alle leidende mobiele browsers. Top dus voor ondernemers die hun geld slim willen besteden.

Het kost maar 5 dollar per maand om je mobiele site in de lucht te houden. Dat is goedkoper dan ook maar één uurtje een goede programmeur ernaar laten kijken.

Ik moet zeggen dat de eerste test met een site er zeer goed uit kwam.

Een test met deze site was echter minder geweldig. Gelukkig geeft bMobilized voor dat weinige geld je ook nog eens de mogelijkheid om menu’s te editen, kleurenschema’s aan te passen. Daarnaast is het ook mogelijk om acties te houden.

Je zal wel nog een “redirection script” op je voorpagina moeten zetten zodat mobiele gebruikers direct worden doorgeleid naar de mobiele versie.

Onderstaand een uitleg:

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.