Business tools Opstarten — 12 september 2012
Hoe een ontwerperscollectief nu online goed zaken doet

Grove is een ontwerpcollectief dat nu ze online haar producten verkoopt goed zaken doet. Zij weten weinig van het maken van webshops, maar hebben er toch één in no-time opgezet. 

Joe Mansfield en Ken Tomita willen kunst en natuurlijke producten in ons dagelijks leven introduceren. Hun eerste product is de bamboo iPhone case voor de Phone3G en iPhone4. Het ziet er gaaf uit. Ze vragen collega artiesten om met laser hun ontwerpen erop te graveren, maar ze bieden ook een op-maat versie aan waarbij jij je eigen ontwerp kan uploaden. Het idee kwam voort uit de wens om meer natuurlijke materialen te gebruiken in en rondom alle electronica die we in ons leven hebben.  

Ze doen alles voor een groot deel zelf, maar dat is niet erg aangezien ze met hun passie bezig zijn. De shop hebben ze met Shopify opgezet en met een wordpress template. Hierdoor kunnen ze de schaalgrootte krijgen die ze voorheen niet hadden.

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Geef een reactie