Business tools Marketing tools — 27 september 2012
Een tool om je sales te versnellen via Gmail (en Apple)

Wat als je elke mail die verstuurde kon tracken, personificeren en koppelen aan je CRM? Heerlijk als een tool je zowel tijd bespaart als geld oplevert!

Recent kwam ik via via de volgende tool tegen en ik werd direct enthousiast en teleurgesteld tegelijkertijd. Enthousiast omdat deze tool het mogelijk maakt om elke mail die je verstuurd direct te koppelen aan je crm. Het is mogelijk om super snel standaard blokken tekst in je mail te knallen die automatisch gepersonifieerd worden voor je ontvanger. Nog leuker, je kan op je eigen emails met klanten dezelfde analytics toepassen als met je Mailchimp mailings.

Waarom ik teleurgesteld ben? Het werkt nu nog alleen maar op Gmail :-(

Hier is een uitleg filmpje van Yesware en ontdek het zelf.

 

Note: Een specialist van PixlBar Delft wees mij erop dat zoiets al voor Apple’s bestaat onder de naam MarketCircle Daylite. Apple freaks, doe er je voordeel mee!

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.