Marketing tools — 10 september 2012
Een oplossing om je bezoekers door je website of tool te begeleiden

Toen Steve Jobs bij Atari werkte was hij helemaal idolaat van de gebruiksaanwijzing van het Star Trek spel wat bestond uit de volgende regels. “1. Insert quarter. 2. Avoid Klingons.” Goede tools moeten intuïtief zijn en eigenlijk geen handleiding nodig hebben. Maar helaas is dergelijke genialiteit niet voor iedereen weggelegd.

Sterker nog, als startende of doorgroeiende ondernemers hebben we meestal helemaal geen tijd om iets tot in perfectie uit te ontwikkelen. Het is immers belangrijker om je product of idee sneller naar de markt te krijgen om dan te leren van je echte klanten!

In dat geval kan “WalkMe” een uitkomst bieden. WalkMe is een app waarmee je jouw bezoekers en gebruikers door je site of tool kan leiden. Kortom, een prachtige uitleg tools dus. Je kan het gratis uitproberen dus ideaal voor venturehackers.

 

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.