Marketing tools — 11 september 2012
De opkomst van de bullshit startup.

geen idee wat ze doen bij Vooza. Geen idee wat ik er aan heb. Toch wil ik me aanmelden op hun mailinglijst…

Vooza is een startup. Althans dat zeggen ze. Met een hoop humor weten ze de laatste tijd een hoop aandacht te krijgen en eerlijk is eerlijk. Het is zeker de moeite waard om te ontdekken wat ze nu eigenlijk doen. Check deze introductie video’s:

hmmm..
Ik begrijp er nog steeds niets van. Misschien wordt het duidelijker in deze interviews?

Juist ja….

Hoe zou het daar op kantoor aan toegaan?

Op het een sterk staaltje marketing is valt nog te bezien. Ik heb er inmiddels nog niets gekocht, maar misschien komt dat nog.

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.