Business tools Versimpelen — 10 augustus 2012
Transcript tool om audio in tekst om te zetten

Klant gesprekken, interviews, noem maar op. Als je audio moet overtypen dan is dat een rotwerkje! Gelukkig is daar een tool voor!

De Google Chrome web app “Transcribe” is er voor om het leven van journalisten, studenten en eigenlijk iedereen die dingen opneemt en over moet typen tot mooie teksten.

Je zet je audio wav bestand erop en knallen maar! Het is erg makkelijk te bedienen en dat is mooi voor de simpele zielen die geen zin hebben in ingewikkelde software tools.  Je kan de app via de Chrome Web Store installeren en het bij je toolbar zetten. Gelukkig werkt deze tool ook offline dus ben je niet afhankelijk van een data verbinding en kan je dus rustig in de Veluwse bossen aan je baanbrekende research of boek werken.

Er is een grote kans dat er ook een iPhone en Android versie van komt zodat je kan opnemen en schrijven tegelijkertijd. Dat moet geweldig zijn voor elke agent die nu nog 30% van zijn tijd kwijt is met het optypen van een procesverbaal. Ik zie mogelijkheden!

 

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.