Tool om snel samen schetsen mee te maken

Als je snel in een team een ontwerp wilt lanceren dan helpt het om de beslissers in het proces mee te laten doen. Hier een tool waarmee dat kan. 

Als ambiteuze ontwerper of als creatieve marketeer wil je het liefst dat jouw idee zo snel mogelijk ‘live’ gaat. Je creatie zo snel mogelijk de wereld in. Als ongeduldige ondernemer is dat een gevoel dat ik herken. Helaas is er altijd wel iemand die wat heeft op te merken aan jouw ontwerp. Of het nu gaat om een nieuwe folder, een outline voor een website of een ruw ontwerp van je nieuwe winkel, als je mensen mee wilt krijgen dan moeten zij het gevoel hebben eraan meegewerkt te hebben.

Helaas kosten dit soort overleggen vaak veel tijd. Daar moet makkelijker kunnen moeten de bedenkers van Conceptboard hebben gedacht.

 

Hier is een uitleg van deze tool:

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(1) Reader Comment