Marketing tools Opstarten — 22 augustus 2012
Tool om je pitch de wereld in te sturen

Heb je een idee en wil je direct een landingspagina waar je jouw verhaal kan doen? Hier is een tool waarmee dat zo gepiept is.Met Pitch Engine kan je in no time een pagina maken waar je als totale technische nono binnen een half uur een site online kan hebben. Daardoor kan je direct aan de slag met zaken die er meer toe doen, namelijk het testen van jouw idee bij echte mensen. Pitch Engine is niet echt rocket science, het geeft je de mogelijkheid om een one-pager te maken van je verhaal in tekst, plaatjes en video. Waarna je ook twitter en andere kanalen erop kan aansluiten.

Ik kan me goed voorstellen dat een dergelijke ‘pitch’ goed kan werken met een tool als ‘Pressdoc“. Op die manier kan je een idee binnen 2 uur live hebben en aan al je relaties vragen wat ze ervan vinden. Krijg je goede feedback, dan kan je doorgaan met andere Venturehacking tools.

Overigens er is (nog) geen technische oplossing voor het maken van een inhoudelijk goede pitch. Voor een goed en overtuigend verhaal doe je er nog steeds goed aan om je te laten coachen door de beste, namelijk door de jongens van Debatrix ;-).

 

 

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.