Business tools — 09 augustus 2012
Tool om dropbox en google docs in één omgeving te krijgen

Als je Dropbox of Box gebruikt terwijl je ook nog vrienden hebt die Google docs gebruiken dan is hier een tool om dit bij elkaar te brengen.Teambox is een samenwerkingsplatform wat als doel heeft om ubersynchronisatie voor al je bestanden en communicatie te realiseren. De tool is gestart als ‘collaboration’ tool waarmee je discussies met je team kan hebben, taken & notitie kan delen, je tijd managen EN je bestanden delen.

In dat laatste zit hem de koppeling met allerlei andere tools zoals een integratie met Box, Dropbox en Google Docs. Maar het gaat verder, het is ook mogelijk om je helpdesk vragen direct om te zetten in taken en deze bij te houden met Github en Pivotal Tracker.

Het is verder mogelijk om zelf allerlei andere tools te laten communiceren met Teambox zodat je eigenlijk al je samenwerkingstools op één plek hebt. Denk hierbij aan een koppeling met Salesforce.com of een ander CRM systeem. Deze openheid maakt het behoorlijk krachtig en een stevige concurrent voor Microsoft Office 365 waarbij je toch voor een groot deel afhankelijk bent van het Microsoft ecosysteem.

 

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.