Marketing tools — 05 augustus 2012
Hulpmiddel om de nieuwstrends van de wereld bij te houden

Met deze tool weet je welk nieuws er trending is op twitter en facebook zodat je erop kan inspelen. 

Het is altijd belangrijk om goed op de hoogte te zijn, maar aangezien de mainstream media steeds vaker sociale topics volgen is het mogelijk om deze zelf een stapje voor te zijn zodat je kan meeliften op de belangrijkste topics van het moment.

Normaal staat ‘meer nieuws’ gelijk aan minder productiviteit. Hierdoor ben ik altijd wat terughoudend als het aankomt op media tools, maar de NewsWhip Spike kan wel eens een waardevolle blijken voor marketeers die willen meeliften op de hype van de dag.

NewsWhip is een online tool dat Twitter en Facebook afstruint om de meest populaire onderwerpen van het moment te vinden. Recent hebben ze voor professionals een soort dashboard gemaakt zodat jij kan volgen welke onderwerpen in jouw interesse domein het meeste gedeeld worden.

Als marketeer kan je hierop inspelen door content die je rondom dit onderwerp hebt liggen in deze stream kan plaatsen om zodoende mee te liften op de hype van de dag.

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.