Even snel een website ontwerpen met Easel

Inmiddels zijn er tal van tools om snel een website mee op te zetten. Ze claimen allemaal snel en simpel te zijn en beloven je mooie resultaten. Zo ook Easel. 

Easel is een in-browser web design app die maar net op de markt is. Deze web design tool beloofd web design makkelijker te maken voor mensen die even snel hun idee de wereld in willen knallen zonder daarvoor direct een webdesigner in te moeten huren.

Easel maakt het verschil doordat je samen met anderen aan je website kan werken en in tegenstelling tot andere tools voor mockups kan jij hiermee je resultaat direct online zetten. Ideaal voor mensen die niet kunnen webprogrammeren maar die wel duidelijk weten wat ze willen. Easel geeft je de mogelijkheden om snel via drap and drop je pagina in elkaar te zetten.

Er is een gratis versie en de betaalde opties liggen tussen de 10 en 50 dollar per maand.

Mijn ervaring ermee is dat het doet wat het beloofd, maar ook niets meer. Wat mij betreft ideaal voor iemand die ‘lean’ een idee wil testen. Het onderstaande had ik binnen een kwartier gemaakt. Ik denk dat als je er iets meer tijd in steekt dat je gemakkelijk een kick-ass eerste versie van je idee online hebt.

 

 

 

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.