App tools Geen categorie — 07 augustus 2012
Crash reports bij app ontwikkeling monitoren

Als je app crasht, dan is dat een duidelijke ‘fail’. Maar hoe blijf je als app ontwikkelaar scherp op de hoogte hiervan?

Crittercism is de startup met een lastige naam die beoogd jou te helpen jouw crash reports te verminderen. Door realtime crash data te leveren kan je als app developer sneller reageren op mogelijke bugs.

Voor een Venturehacker is analytics essentieel voor succes. Dus een goede analyse tool voor de werking van je apps is super relevant. Niet alleen kan je realtime zien wat er mis gaat, deze tool geeft je ook de mogelijkheid om te achterhalen wat men deed voordat het mis ging. Op die manier weet je of je heftig moet gaan codekloppen, of dat je gewoon iets aan je user interface moet doen.

Het werkt voor alle relevante app platforms. Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen ermee.

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Geef een reactie