Business tools Versimpelen — 08 juli 2012
Tool voor het versturen van een digitale factuur

E-facturatie scheelt je veel postzegels en is natuurlijk veel makkelijker. Een handige tool hiervoor is ideaal voor kleine startups.

Moneybird is een online tool voor e-facturatie. Met jouw eigen webaccount kun je online (dus ook vanaf je tablet of mobiel) via een gratis account 3 facturen en 3 offertes per maand digitaal versturen. Een betaalde account begint vanaf 10 euro per maand en dan kan je direct onbeperkt factureren. De extra mogelijkheden zijn overigens ook de moeite waarde, zoals periodiek factureren, het bijhouden van een producten database en de mogelijkheid om ‘old school’ de factuur ook per post te versturen. Die laatste optie is vooral handig voor herinneringen en daarmee je juridische positie mocht er iets mis gaan.

 

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.