Marketing tools — 09 juli 2012
Tool voor het live chatten met klanten

Met deze tool kan je direct interactie hebben met je klanten op je eigen website.

Olark biedt de mogelijkheid tot het live chatten met bezoekers op je website. Dit biedt kansen voor startups met een webwinkel. Wanneer iemand niet zo snel een product kan vinden, een productvraag heeft of benieuwd is naar jouw levertijden dan kan men direct deze vraag aan u stellen (en ook direct een antwoord kan krijgen). Dat is handig om bezoekers vast te houden en te converteren in klanten, maar vooral ook handig als je bereid bent om te leren van je klanten. Deze feedback kan je site met enorme sprongen verbeteren.

Olark is in eerste instantie gratis, maar die service is alleen toereikend als je een kleine website hebt. Er zit namelijk een limiet aan het maximaal aantal klanten die je te woord kunt staan. De betaalde versie is verkrijgbaar vanaf 15 euro per maand en loopt op. Test het dus grondig als startup en haal er alles uit van erin zit.

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.