Marketing tools — 15 juli 2012
Tool om toffe infographics te maken

Een leuke infographic kan een -saai- rapport toegankelijker maken. Een slim weergegeven grafiek kan daarnaast erg overtuigend werken in je presentaties, folders en websites. Hierbij een tool waardoor je geen designer hiervoor hoeft in te huren. Je ziet ze steeds vaker. Grafieken die ondernemingsgroei, analyses en grappige weetjes op een mooie grafische manier weergeven. Vroeger moest je daar een designer voor inhuren -of je kan werken met de matige grafische mogelijkheden van Excel- maar nu kan je met infogr.am dit zelf doen zonder enige design of photoshop expertise.

Infogr.am werkte met een aantal templates waarin je jouw data, foto’s en tekst kan inladen om daarmee leuke grafieken te maken. De user interface is makkelijk (geen rocketscience dus) en er komen nieuwe templates aan (die naar alle waarschijnlijkheid geld gaan kosten).

Het handige van deze gratis dienst is dat er allerlei interactie mogelijkheden ingebouwd zijn. Het is bijvoorbeeld makkelijk om de plaatjes te delen of om animaties ervan te maken.

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.