Marketing tools — 13 juli 2012
Tool om gratis video’s te delen in ruil voor tweets

Wederkerigheid in optima forma. Een tool die je kijkers vraagt om je video te tweeten.

Vandaag kwam ik een bijzondere tool tegen via een site met gratis video’s over boeiende onderwerpen. Deze tool – die de logische naam Tweet-per-View draagt-  vroeg mij om eerst een tweet te versturen voordat ik deze nuttige gratis info tot mij kon nemen.

Eerst enige vertwijfeling. Ik tweet niet zomaar van alles en zeker niet een video die ik nog moet gaan zien. Dat laatste is nogal een nadeel van deze tool. Een nadeel dat te ondervangen is als je deze tool gebruikt bij video’s die onderdeel zijn van een groter geheel. Bijvoorbeeld wanneer er een introductie video aan vooraf ging.

 

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.