Product ontwikkeling — 17 juli 2012
Snoepwinkel voor beginnende uitvinders

Soms heb je een simpel idee dat eigenlijk een combinatie is van bestaande technieken. Voor dat soort ideetjes en andere creatieve uitspattingen is er Makershed.

Makershed is een website met allerlei ‘kits’ voor het zelf in elkaar zetten van raceauto’s, helikopters, tot aan je eigen scanner. De site heeft how-to’s en boeken voor de absolute beginner tot aan sets voor de gevorderde knutselaar. Als je precies weet wat je nodig hebt is deze site misschien overbodig, maar het is uitermate geschikt voor de nodige inspiratie.

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.