Business tools — 11 juli 2012
Nog een dashboard tool voor je online data

Hoe meer communicatiekanalen, hoe lastiger het is om overzicht te houden. Steeds meer partijen bieden ondernemers mogelijkheden om hierin een overzicht te krijgen. 

Meer online openheid vraag om ook verhoogde verantwoordelijkheid. Hoe meer kanalen je hebt om interactie met je klanten mee te hebben hoe groter het risico dat je iets mist of teveel tijd kwijt bent aan het managen van al die kanalen (facebook, linkedIn, websites, mailings, twitter, etc, etc, …).

Eerder schreef ik al over dit soort dashboard tools. Het ziet er mooi en gemakkelijk uit dat is met name waar het hierbij om gaat. Wat wel interessant is voor derden is de optie om een eigen whitelabel versie op de markt te brengen. Handig voor CRM integratie jongens die een beetje klanten binding zoeken (niets zo leuk als jouw logo de hele dag op de muur van jouw klanten prijkt).

 

 

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.