Marktplaats voor goedkope onderdelen

Bij het ontwikkelen van je product draait het al snel om de juiste prijs te krijgen voor je onderdelen. Dat kan goedkoper. 

Bij het maken van het prototype kunnen we vaak niet anders dan met de hoge prijzen van de tussenhandel werken. In de wetenschap dat we uiteindelijk op de grote schaal bepaalde onderdelen gaan uitbesteden maken we de berekeningen voor de uiteindelijke prijs van ons product. Maar wat doen we met de eerste series?

Cut out the middelman

De eerste series mogen zeker niet te duur zijn. Een mogelijke oplossing hiervoor is om direct je onderdelen bij de bron te halen. Namelijk de fabriek van de wereld ‘Azië’. Het probleem is alleen dat Azië nogal groot is. Waar begin je? Een handige site hiervoor is AliExpress. Deze site maakt een goed overzicht van de verschillende aanbieders en biedt -in tegenstelling tot haar grotere broer Alibaba- ook kleinere batches aan van onderdelen direct van de producenten.

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.