Business tools — 14 juli 2012
Boekhoudtool voor kleine ondernemers

Boekhouding is voor veel ondernemers een pijnlijk gebeuren. Hier een tool om het leven voor kleine ondernemers makkelijker te maken.

Boekhouding, bah. Als er iets is dat die pijn kan wegnemen dan is dat voor veel ondernemers de moeite waard. Één tool om het leven op dit vlak te vergemakkelijken is Yuki. Dit is een boekhoudservice waarmee je inkomende en uitgaande facturen kan inscannen en versturen. Yuki verwerkt ze daarna in een digitaal archief. Het programma kan ook de btw-aangifte voor je doen. Vooral het niet meer handmatig je facturen hoeven in te voeren in Excel of een boekhoudprogramma is heerlijk.

Je kan het een tijdje gratis proberen. Maar super goedkoop is het daarna niet, want starters verkijken zich vaak op het aantal inkoopfacturen die verwerkt moeten worden (kn. per factuur 0,98ct). Je legt een opstartfee neer van 100 euro. Voor een freelancer kan dit ideaal zijn, maar zodra je met minitransacties zou werken ben je snel de sjaak. Bekijk hier het pricing model.

Note: Ikzelf werk met het administratiekantoor Kubus. Hun software is wat onhandig, maar ik heb inmiddels een mix van rechtsvormen waardoor het helpt om regelmatig met deze jongens over de fiscaliteiten te praten.

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.