Marketing tools Opstarten — 06 juni 2012
Zelf een website bouwen is nu echt kinderspel

Even snel een landingspagina bouwen voor je product of dienst? Geen kennis van code en geen geld? Geen probleem!Deze week kwam ik Scroll Kit tegen. Deze startup uit New York maakt het bouwen van een website wel erg gemakkelijk. Een paar foto’s maken met je telefoon, ze bewerken met instagram en je schuift ze zo over het beeld om een intuïtieve website te bouwen en dat alles zonder enige kennis van code, wordpress of andere zaken.

Scroll Kit geeft ondernemers gratis een leeg canvas waarop je allerlei zooi kan plaatsen – tekst, plaatjes, video’s, etc – en met één click staat het op het web. Het mooie is dat het werkt met het simpele slepen van objecten zoals we dat gewend zijn sinds kleuterschool. Helemaal simpel is de mogelijkheid om zelf lekker te tekenen direct op je canvas.

Voor SEO geoptimaliseerde sites is het niet geschikt, maar voor iemand die snel een landingspagina voor een actie of zelfs idee wil maken is het ideaal. Zo heb je in één uur je idee live en kan je het uitsturen in je netwerk. Die snelheid is ongehoord.

Scroll Kit wil de basis dienst gratis houden, maar geld vragen voor extra features. Ik had zelf met Chrome er wel wat problemen mee, maar aangezien deze club bestaat uit enkel twee ondernemers en net meer dan 2 ton aan financiering heeft gekregen denk ik dat dit snel gaat veranderen.

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.