Marketing tools Versimpelen — 10 juni 2012
Tools om meerdere WordPress sites te managen

WordPress is een mooie tool om snel en goedkoop een professionele site inelkaar te zetten, maar wat als je nu meerdere sites moet managen? Daar zijn gelukkig ook weer tools voor. Één van die tools is InfiniteWP. Deze gratis tool geeft je de mogelijkheid om meerdere wordpress sites up-to-date te houden vanuit één omgeving. Dat scheelt weer inloggen op verschillende sites. Met name helpt dit bij het updaten van je plugins.

Als je je sites slim hebt ingeregeld, dat kan het wel eens zo zijn dat je er een maand niet op bent geweest. Bijvoorbeeld omdat je alle content van tevoren hebt schreven en automatisch op bepaalde data laat verschijnen. Voor je het weet heb je een aantal plugins die een update nodig hebben.

Nog nuttiger is InfiniteWP wanneer je een kick-ass plugin bent tegen gekomen en je deze op al je sites wilt installeren. Nu ben je met één keer klaar. Hier een korte uitleg van deze tool die ondernemers veel tijd kan schelen:

 

Note: Andere vergelijkbare tools zijn:

WPRemote, ook gratis

ManageWP, niet gratis

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.