Marketing tools Opstarten — 26 juni 2012
Tool om je bedrijfsnaam overal te claimen in het digitale domein

Mooi je hebt een naam bedacht. Website geclaimd, kaartjes gedrukt. Damn! Facebook-pagina en twitter al geclaimd. Daar is een tool voor!

Om erachter te komen of jouw bedrijfsnaam al in gebruik is bij verschillende websites (cq. ergens al geregistreerd is) kan je gebruik maken van Namechk. Hier kan je beschikbaarheid snel en simpel nagaan. Het geeft domeinnamen weer, maar vooral ook alle sociale media die maar enigzins relevant kunnen zijn voor jou. Of het nu Youtube, FaceBook, LinkedIn, Twitter, WordPress, betreft je hebt gratis direct een overzicht.

Bepaalde specifieke zaken zal je zelf nog moeten controleren. Denk aan Nederlandse sites of aan industrie specifieke netwerken. Maar deze tool kan je makkelijk gebruiken om je eerste ideeen voor namen te filteren.

Meer tips om een goede naam te bedenken staan ook in dit eerder geschreven artikel.

 

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.