Marketing tools — 23 juni 2012
Tool om een mix video te maken van jouw evenement – of andere zaken

Video wordt steeds toegankelijker voor normale stervelingen zoals wij. Dat is mooi, want video is een belangrijk middel om een product -maar vooral een dienst – tastbaar te maken online. Nu is er een tool waarbij je vanaf je iPhone een mix kan maken van verschillende filmpjes. 

Vyclone verandert je telefoon in een geautomatiseerde video mixer. Top als je video’s van hetzelfde event hebt die van verschillende hoeken zijn geschoten.

Deze video mix app kan gebruikt worden voor verschillende gelegenheden van concerten tot trouwerijen, maar denk ook aan interviews. Zo kan je jouw bedrijfsfilmpje of klanteninterview nu een stuk aantrekkelijker maken. De MTV generatie eist dat een beeld minstens elke 5 seconden verspringt. Naar een andere camera standpunt, of naar iets anders.

Vyclone zit slim inelkaar. Wanneer twee mensen een filmpje maken hetzelfde event en het naar Vyclone uploaden herkent de software de plek waar de video werd gemaakt (met GPS) en mixt het automatisch de video’s. Het doet dit ook met een slimme timing, die volgens de oprichters steeds slimmer moet worden. Gelukkig zitten er ook opties in om zelf ook te ‘regisseren’.
Dit is zeker een bedreiging voor video editors in het lagere segment (trouwerijen, kleine events) en een kans voor ondernemers en marketeers die meer blijvende impact willen van hun events en video testimonials.

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.