Business tools — 25 juni 2012
Nog een urenregistratie tool voor ondernemers

 Wat is nu een handige tool voor het bijhouden van je uren als ondernemer?

Eerder schreven we al over een tool voor ondernemers die het uren schrijven makkelijker voor je maakt. Nu is er nog één die hoog scoort op gebruikersvriendelijkheid. Nanda!

Nanda is een online urenregistratie-tool, die het invoeren en bijhouden van uren gemakkelijk maakt. Nanda probeert je in zo min mogelijk handelingen je uren te laten boeken. Je kan direct aan de slag.

De gebruiksvriendelijkheid zit hem in de overzichten die ze aanmaken. Doordat je labels aanmaakt bij je tijdregistratie kan je gemakkelijk een overzicht maken en deze exporteren.

Ze hebben ook een Nanda Android-app. Dat is handig omdat je die altijd bij je hebt en je dus niet achter je laptop hoeft te gaan zitten om je uren te registreren. Nog leuker (met name voor hardcore urenschrijvers als advocaten en accountants) de app herkent je inkomende en uitgaande telefoontjes en maakt het mogelijk om deze volautomatisch te boeken. Nanda heeft een koppeling met Moneybird zodat je direct je factuur kan sturen.

 

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Comments are closed.