Marketing tools — 04 juni 2012
Maak je website persoonlijk, met je eigen stem (of die van je klant)

Croak.it is een nieuw bedrijfje waarmee je jouw stem kan integreren in pagina’s op het internet. Push. Speak. Share. Super simpel, maar vooral super handig. 

De mogelijkheden voor gesproken tekst op websites zie ik vooral al hulpmiddel om sites wat persoonlijker te maken. Met een korte tekst van de oprichter, customer service medewerker komt je bedrijf al snel een stuk vriendelijker over. Ik ben nu al fan.

De dienst is direct van hun site te halen, maar ook als app te downloaden voor iOS  en Android. Nog leuker, je kan via een API jouw klanten laten praten met jouw bedrijf.

Ik denk dat het best handig kan zijn in het behandelen van vragen van klanten. Het typen van tekst is voor veel mensen best nog een opgave en zelfs mensen die hier begaafd in zijn hebben moeite met het scherp uitleggen van hun probleem. Online een voicemail achterlaten is dan best handig.

 

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Geef een reactie