Content tot leven laten komen met Qwiki.

Content tot leven laten komen met Qwiki. 

Content is king wordt wel eens gezegd. Eigenlijk moet dat zijn, ‘toegankelijke’ content is king (maar dat klinkt natuurlijk voor geen meter). Qwiki -spreek uit ‘quicky’ probeert publishers een tool te bieden om van hun content interactieve video’s te maken. Het gemak van Qwiki zit hem in de automatisering van bepaalde elementen uit je content. Daardoor kan je ze in korte tijd in elkaar zetten. (Ik zal de komende tijd dit zelf eens uittesten).

Ze zijn makkelijk toe te voegen aan je bestaande pagina’s en zijn compatible met alles Apple platforms. Helaas nog niet met Android. De webbeleving is daarmee vloeiend en dat is al heel wat.

Ik kan me voorstellen dat dit voor veel andere websites ook relevant kan zijn. Namelijk door producten of diensten op de websites zelf uit te leggen middels een Qwiki. Je kan voor veel geld een filmpje laten maken, maar als je zelf je pitch goed in de vingers hebt zijn dit soort tools een goede manier om je website te veranderen in een interactieve folder.

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Geef een reactie