Business tools Versimpelen — 02 april 2012
Drie tips om de juiste software te kiezen voor je bedrijf

De juiste software is – zonder dat startende ondernemers dat beseffen – een kwestie van leven of dood. 

Via het HP project Grow kwam ik deze clip tegen waarbij twee succesvolle ondernemers uitleggen hoe zij de juiste software bij hun bedrijf hebben gekozen. Als je de verhalen van Zappos mag geloven dan is dit een cruciaal punt voor elk groeiend bedrijf. Maak je een misser en niet alleen zal je groei stagneren. Je loopt zelf het risico over de kop te gaan.

 

 

 

 

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Geef een reactie