Versnellen — 14 maart 2012
Tips om miljardair te worden

De jongste vrouwelijke miljardair van de wereld is Sara Blakely. Met haar bedrijf -SPANX- levert zij naadloos ondergoed voor de dames. Omdat zij dit jaar voor het eerst in de Forbes rijkenlijst staat hebben ze een aantal interviews met haar gedaan. Interviews die jouw inspiratie geven om van 5000 euro te groeien naar één miljard euro (terwijl je ook nog eens iets maakt waar je achter staat).

Tips voor ondernemerschap

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Geef een reactie