Opstarten — 19 maart 2012
Ondernemerstip van een super investeerder

Hier een aardig interview met Vinod Khosla over innovatie.

Een beetje jammer van deze interviewster met alles meepraat en al super enthousiast is over een boek na alleen het horen van een titel. De kern van het verhaal is overigens helemaal naar mijn hart. Als je faalt, doe het snel. Niet veel anders dan wat Edison zei. “Fail often, but fail fast.”

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Geef een reactie