Je expertise per minuut te gelde maken

Snel een oplossing vinden of geven? Op Minutebox is het snel gevonden of verdiend. Een handige tool voor startups en zzp-ers.

Minutebox is een marktplaats voor online advies. Je kan jezelf aanmelden als expert en MinuteBox koppelt je aan mensen die advies op jouw terrein zoeken. Minutebox laat jou een extra zakcentje verdienen, of laat je snel goedkoop advies inwinnen.

Je kan je gemakkelijk aanmelden via je LinkedIn account. je geeft je terrein van expertise aan en geeft je tarief per minuut aan. Het adviesgesprek verloopt via tekst-, audio- of videochat. Aan het einde van de sessie wordt je via PayPal betaald. Je kan overigens pas de expertstatus verwerven aan eerder positieve feedback. Minutebox krijgt een dikke 25% op je gage, dus let daarop bij het stellen van je tarief.
Hierbij een kort uitleg filmpje:

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Geef een reactie