Goedkoop een mooie brochure maken

Een goede eerste indruk. Voor de meer fysieke startup is dat toch nog vaak een folder. Aangezien publisher in Office alleen maar vreselijke templates heeft en je misschien geen photoshop god bent is er MyCreativeShop.    Met MyCreativeShop kan je voor bedragen tussen de 20 en 35 dollar templates kopen voor folders en flyers. Het aanbod is ruim en het is handig dat je jouw ontwerp direct in verschillende formaten kan verwerken. Het is echter jammer dat je jouw template alleen online kan aanpassen op hun website. Dat zou normaal niet zo’n punt zijn, ware het niet dat de user-interface een ramp is.

Daarentegen is die pijn te verdragen als je het resultaat ziet tegen die prijs.

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Geef een reactie