Feedback krijgen op je dienst en website

Feedback, het is essentieel voor elke startende ondernemer en met de juiste tools krijg je die.

Hoe goed jij jouw idee ook vindt het is zelden opgewassen tegen de realiteit. Al je dromen zijn schattingen. Giswerk, zo je wilt. De enige manier om je dromen realiteitszin te geven is door ze te confronteren met de echte wereld. Kortom, door zo snel mogelijk aan de slag te gaan met echte klanten. Luister naar hen, leer van hen. Doe dat zoveel mogelijk fysiek, maar natuurlijk ook op je website.

Op Venturehacking is een feedback button te zien. Deze heb ik zelf via een betaalde WordPress plugin geïnstalleerd. Maar een tool die ik wel eens bij andere sites gebruik is Poplytics. Je kan er gratis één vraag neerzetten en het biedt mogelijkheden om mee te schalen met je bedrijf.

 

 

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Geef een reactie