Opstarten Verdienmodellen — 27 maart 2012
Er moet een Cater2Me in Nederland komen

Dit idee rondom ontzorging van kleine en middelgrote bedrijven rondom kwaliteitslunches is ideaal.

Een week of twee geleden kwam ik Cater2.me tegen. Op het eerste gezicht lijkt dit op een marktplaats voor catering bedrijven, maar omdat ze de klant helemaal ontzorgen is het toch een veel leukere club dan op het eerst oog lijkt.

Cater2.me richt zich op de niche van bedrijven die geven om hun werknemers en hen oa. vrolijk houden door hen spannende maaltijden aan te bieden.

Het bedrijf is opgericht in 2010 en heeft klanten als Eventbrite, Dropbox, Posterous en vele andere grote jongens waar we hier wel eens over schrijven. Ze leveren nu zo’n 40.000 lunches per maand!

Eigenlijk is het een no-brainer. Waarom zouden werknemers de deur uit moeten voor goed eten als je het ook -tegen een goede prijs – op kantoor kan krijgen?

Cater2.me neemt alle logistiek voor de bedrijfsleiders uit handen en levert catering aan bedrijfjes die uiteraard zelf geen enorme keuken kan bijhouden.

In Amerika heeft dit geleidt tot de start van meer soortgelijke clubs zoals Eat Club en Zero Cater die ook groeien als een gek. Als ik in Nederland zoek dan vind ik alleen de offerte vergelijker van betaalbarecatering.nl. Heerlijk Hollands natuurlijk, dat zoeken naar de laagste prijs. Maar ik blijf van mening dat er een Cater2.Me in Nederland moet komen.

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Geef een reactie