Een photoshop professional worden

Mooie plaatjes zijn erg belangrijk. Niet alleen op je website of folder. Maar ook voor posters op kantoor, kaartjes naar klanten. Design maakt het verschil. Nu kan je zelf een photoshop pro worden met de volgende tutorials.

Nu zitten er in Photoshop zelf een hoop handige tutorials om zelf mee aan de slag te kunnen. Maar Method & Craft is wel een bizar handige verzameling aan video tutorials en algemeen advies for designers.

Er zijn enorm veel how-to’s, tutorials and andere hulpmiddelen op het internet te vinden. Dus wat maakt hen bijzonder?

Deze site heeft als doel om ontwerpers te leren om efficiënter, creatiever en interactiever te werk te gaan. Precies waar venturehacking over gaat!

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Geef een reactie