Marketing tools Opstarten Slim met geld — 22 februari 2012
Goedkoop je website mooi maken

Je website opleuken, verbeteren met filmpjes, plaatjes en video referenties? Je hoeft er niet meer een nerd-neefje op na te houden die voor een prikkie de boel wel voor je wil opzetten. Tegenwoordig kom je bij fiverr al een heel eind voor maar 5 dollar.

Op de website Fiverr bieden mensen aan om toffe dingen te doen voor maar vijf dollar. Voor een startende ondernemer ligt er een wereld aan toffe mogelijkheden om je site leuker te maken, professioneel eruit te laten zien maar ook voor allerlei andere zaken.

Bekijk de volgende filmpjes di ik dus ieder voor maar 3,95 euro heb laten maken.

 

Deze intro voor venturehacking zelf:

 

Een korte product uitleg zoals bij vindeeninvesteerder.nl:

 

Voor een nieuw bedrijfje van mij heb ik Fiverr ook alvast gebruikt:

 

Links bouwen naar je site, referenties, plaatjes, kleine zaken programmeren. Probeer het zelf.

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Geef een reactie