Opstarten — 02 december 2011
Met je bedrijf het verschil maken

Ondernemen is zwaar en risicovol. Via Venturehacking proberen we natuurlijk je het leven makkelijker te maken, maar alle venturehacks in de wereld helpen nog niet wanneer je de passie voor je eigen bedrijf mist. Hoe vind je die passie? Guy Kawasaki heeft er een paar tips voor. 

Guy Kawasaki, oprichter van Garage Inc en schrijver van het boek Art of the Start, geeft in deze video kort en krachtig aan waar het om draait bij het ‘betekening’ geven aan je bedrijf.

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(0) Readers Comments

Geef een reactie