Marketing tools Opstarten — 26 november 2011
Goedkoop je site lanceren

Zelf heb ik goede ervaringen met wordpress (daar is deze site ook mee gemaakt) waar vroeger dit een open source content management systeem was dat alleen voor blog-sites was, is het tegenwoordig ook veel gebruikt bij professionele websites.

Het leuk is daarbij dat je deze ontwerpen voor een prikkie kan krijgen. Keuze uit duizenden ontwerpen en je zit niet vast aan een ontwerper.

Ikzelf werk veel met ThemeForest. Mijn ervaring is dat je over het algemeen veel tijd kwijt bent om de juiste template uit te zoeken waarna je daarna zeker een weekend kwijt bent aan het aanpassen van het template naar jouw wensen. Vooral als je geen programmeer ervaring hebt mag je daar gerust wat tijd voor uittrekken.

Naar mijn nederige mening is het leren werken met WordPress de moeite meer dan waard. Dit open source platform wordt namelijk steeds meer geupdated. Je kan middels plugins bijvoorbeeld gemakkelijk nieuwe elementen toevoegen zoals een marktplaats of een ‘jobboard’. Verder is wordpress erg goed in SEO.

Er zijn ook vergelijkbare platforms zoals Joomla, maar ik ben nu eenmaal een wordpress adept. Ik ben benieuwd wie nog tips heeft voor goede template websites voor professionele wordpress sites.

NOTE 22 maart 2012: Aangezien ik toch al een WordPress adept ben, moet ik je ook wijzen op een pure wordpress template site WooTheme’s. Hierbij kan je voor 100 dollar toegang krijgen tot een reeks zeer mooie en beter te managen wordpress templates. Als je een paar keer iets per jaar neerzet is wootheme’s al snel erg voordelig.

Related Articles

Share

About Author

Job raakt enthousiast van nieuwe manieren om slimmer en sneller te ondernemen. Hij zoekt continu nieuwe venturehacks en deelt ze hier. Job ten Bosch heeft een achtergrond in innovatie management en bedrijfswaarderingen. Als venture developer ontwerpt en ontwikkelt hij nieuwe ondernemingen voor eigen rekening of op resultaatsbasis voor opdrachtgevers.

(2) Readers Comments